HVAD SKAL MAN BRUGE PROFESSIONEL EJENDOMSUDVIKLING TIL?

Ejendomsudvikling består af mange faser og facetter. Det er vigtigt at notere, at der er flere aspekter undervejs i processen, som vi skal tage højde for. Det kan være alt fra myndigheder og økonomi til investorer. Når du vælger Norstad som rådgiver og/eller konsulent, får du en medaktør, der er med i hele værdikæden – fra start til slut. Fra analyse til eksekvering. Med et bredt kendskab og stor erfaring i projektudviklingsprocessen -kan en virksomhed som Norstad være en god medspiller i sidste ende. Kundernes ønsker imødekommes altså lettere, hvis du har en projektudvikler og manager, der varetager alles interesser og dermed skaber et udgangspunkt i forbindelse med ejendomsudviklingen. Det gælder naturligvis også inden for bolig- og erhvervsudvikling.

HAR DU BRUG FOR KOMPETENT RÅDGIVNING TIL DIT NÆSTE PROJEKT?

Norstads formål er at udføre rådgivning, projektudvikling, investering og finansiering inden for fast ejendom, eje, samt udleje. Norstad hjælper med at administrere og handle med fast ejendom, som er forbundet med datterselskaber og beslægtet virksomhed.   
Står du og mangler hjælp inden for projektudvikling, ejendomsudvikling, boligudvikling eller erhvervsudvikling, så kan du med tage kontakt til Norstad. Vi kan træffes på tlf. nr.: 71 74 74 46 eller mobil tlf. nr.: 60 23 42 05. Alternativt kan du sende en mail til adressen: jg@norstad.dk. Inde på hjemmesiden: norstad.dk kan du få det forkromede overblik over, hvad vi tilbyder af hjælp inden for alverdens udviklingsområder i ejendomsbranchen.

KONTAKT

STÆRK SAMARBEJDSPARTNER TIL DIT PROJEKT

Du er mere end velkommen til, at kontakte mig, via nedenstående kontaktoplysninger
eller kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jacob Gade

Norstad ApS
Stadagervej 50
2730 Herlev
CVR-nr39298732

T  :  +45 71 74 74 46

M :  +45 60 23 42 05

E  :   jg@norstad.dk

Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din e-mail
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Emne
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din besked...
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes